Originální palačinky z kynutého těsta: Netradiční receptura s níž jsou palačinky ještě jemnější a chutnější !

6792
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Rozdrobené droždí dejte do 1 dl mléka a rozmíchejte. Vejce si rozdělte na žloutky a bílky. Bílky vyšlehejte se špetkou soli na hustý sníh. Do žloutků vmíchejte droždí v mléce, pak přidávejte zbytek mléka střídavě s moukou.

Nakonec jemně přimíchejte sníh z bílek v a nechte stát 15 minut. Na pánvi si zahřejte olej, těsto si rozdělte na části a tenké palačinky opékejte z obou stran asi 2 minuty, dokud nemají pěknou zlatohnědou barvu.Dobrou chuť.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články