NEŠTĚSTÍ : Autobus ve Slaném naboural do zastávky ! Zemřelo dítě, tři lidé jsou zranění

3991
Sdílejte

V ulici Na Pískách v pražské Hanspaulce narazil autobus MHD do zastávky Dyrinka, zboural celý plot a opřel se o rodinný dům. Ve vozu bylo zraněno několik lidí.

Do zastávky, kde stáli lidé, vjel dvacet minut po poledni autobus bez cestujících. V tu chvíli doplňoval do svého vozidla pohonné hmoty na sousední čerpací stanici Aleš Maxima ze Slaného.

„Už jsem chtěl nasednout do auta a odjet, ale v tu chvíli jsem zaslechl obrovskou ránu. Jakmile jsem se otočil,uviděl jsem autobus, který vjel do zastávky. Svůj vůz jsem odstavil a hned utíkal na místo. Na zemi leželo dítě, opodál se ze země zvedal nějaký muž. Všude panoval obrovský chaos. Někteří svědci dítě zvedli a utíkali s ním do kamenné budovy s čekárnou. Další už telefonovali na linky tísňového volání záchranářů a policistů,“ popsal situaci bezprostředně po nárazu Maxima.

Článek pokračuje na další straně

Po pár minutách přijeli policisté, kteří nechali na místo přivolat záchranářský vrtulník.

Vrtulník se však vrátil prázdný. Zraněni byli celkem čtyři lidé. Mezi nimi také osmiletý chlapec, který měl jet ze školy autobusem domu, ten ale nakonec podlehl vážným zraněním.

„Nezletilá osoba utrpěla velmi vážná poranění, kterým přes veškerou snahu záchranářů podlehla,“ uvedla mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Kam dál?

Je možné, že si Emiráty k záplavám přispěly samy. „Očkovaly“ oblaka

Obrovské neštěstí : Po pádu z okna zemřela maminka dvou malých dětí. Padající tělo nešťastné ženy vyděsilo sousedy

České domácnosti často strádají. Přesto mají majetek v průměru za čtyři miliony

AKTUÁLNĚ : Havárie autobusu plného dětí na Příbramsku. Ten skončil v příkopě převrácený na bok

Průzkum ukázal, že Češi jsou ze všech zemí unie k Evropskému parlamentu nejkritičtější

Další články