Neodolatelné jahodové kostky se sušenkami a želatinou

3297
Sdílejte

2.Přidáme jahodový pudink a uvaříme kaši. Do studeného pudinku přidáme na menší kousky pokrájené zbylé jahody. Z mléka, vanilkového pudingu a ze žloutku uvaříme pudink.

Recept pokračuje na další straně

3.Máslo utřeme s práškovým cukrem a s mascarpone. Po malých částech přidáváme do studeného vanilkového pudinku. Dobře utřeme, přidáme poloviční část rozpuštěné želatiny a prošleháme.

4.Druhou část rozpuštěné želatiny přidáme k jahodovému pudinku. Na sušenkové těsto střídavě dáváme polévkovou lžící utřené pudinkovou masu a poloviční část jahodové masy. Zbylou jahodovou masu rozetřeme na povrch. Naplněnou formu odložíme do chladničky. Po ztuhnutí nakrájíme na kostky, ozdobíme vyšlehanou smetanou a jahodami.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články