Neodolatelné jahodové kostky se sušenkami a želatinou

3328
Sdílejte

600 g jahod
200 g krupicového cukru
40 ml vody
1 jahodový pudink prášku
300 ml mléka
1 vanilkový pudink v prášku
3 lžíce moučkového cukru
1 žloutek
6 plátků želatiny
120 g mascarpone
50 g másla

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1.Studené máslo smícháme s mletými máslovými sušenkami. Podle potřeby přilijeme mléko a vypracované těsto namačkáme na dno menší vymazané formy nebo mísy. Asi 400 g jahod pokrájíme, dáme do hrnce spolu s krupicovým cukrem, přilijeme vodu a rozvaříme. Po uvaření odstavíme z ohně a necháme vychladnout.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články