Nejlepší roláda, jakou jste kdy jedli „Banana Split“: Jeden kousek nikdy nestačí !

6777
Sdílejte

čokoláda

Recept pokračuje na další straně

Postup:

Jako první si připravíme krém. Smícháme pudinkový prášek s cukrem a trochou mléka. Zbylé mléko si dáme vařit a když sevře, nalijeme pudinkovou směs a uvaříme pudink. Uvařený pudink přikryjeme potravinářskou fólií a necháme vychladnout.

Mezitím si připravíme těsto. Vejce si rozbijeme do velké mísy, přidáme moučkový cukr a vyšleháme mixérem. Když je hmota nadýchaná, zašleháme ořechy, mouku a prášek do pečiva. Řídké těsto, které nám vznikne, nalijeme na plech pokrytý pečícím papírem. Pečeme při 180 ° C v rozehřáté troubě asi 15 minut. Poté necháme těsto vychladnout.

Recept pokračuje na další straně

Z banánů odřízneme konce, oloupeme si je a namočíme v citronové šťávě. Dokončíme si krém tak, že si vyšleháme změklé máslo s práškovým cukrem, do něj pomalu zašleháváme vychladlý pudink a instantní vanilkový krém. Hotový krém natřeme rovnoměrně na těsto. Banány poklademe po obou krajích a těsto přeložím z jednoho, i druhého kraje tak, aby zabalili banány.

Recept pokračuje na další straně

Roládu si pomocí pečícího papíru přendáme na opačnou stranu plechu a povrch natřeme zbylým krémem. Roládu necháme vychladit několik hodin. Pak si vyšleháme instantní vanilkový krém s mlékem a potřeme jím opět celou roládu. Ozdobíme navrchu pomocí zdobícího sáčku, polijeme rozpuštěnou čokoládou a necháme ztuhnout. Přejeme dobrou chuť!

 

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články