Máslový chlebíček jako od babičky: Tento recept si pečlivě uložte, takové pečivo v obchodě nekoupíte !

735
Sdílejte

6. Po uplynutí této doby těsto opět prohněťte.

7. Vložte do mísy, přikryjte a nechte kynout další hodinu.

8. Předehřejte troubu na 190 ° C a mřížku dejte do středu.

9. Pečte 30 – 35 minut.

10. Hotový chlebík vyberte, nakrájejte a vychutnávejte. A pokud vám z něj náhodou zůstane, klidně si ho zamrazte na později.

Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

Lahodné a jemné rizoto, jaké jste ještě neochutnali. Rychlovka za pár korun, kterou zvládne i začátečník!

Řekla, že budou knedle s vajíčkama. Všichni ohrnuli nos. Za 5 minut to z kuchyně tak vonělo, že přišli všichni a snědli celou pánev.

Vzala toustový chleba a naplnila ho houbami. Za 10 minut servírovala luxusní večeři, po které se jen zaprášilo!

Dezert z 2 surovin, který překoná všechna vaše očekávání: Toto je prostě pěnová bomba !

Retro pomazánka na chlebíčky: Mám už po 60-tce, ale lepší jsem ještě nejedla – nejlepší recept !

Další články