Máslový chlebíček jako od babičky: Tento recept si pečlivě uložte, takové pečivo v obchodě nekoupíte !

14906
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

6. Po uplynutí této doby těsto opět prohněťte.

7. Vložte do mísy, přikryjte a nechte kynout další hodinu.

8. Předehřejte troubu na 190 ° C a mřížku dejte do středu.

9. Pečte 30 – 35 minut.

10. Hotový chlebík vyberte, nakrájejte a vychutnávejte. A pokud vám z něj náhodou zůstane, klidně si ho zamrazte na později.

Přejeme dobrou chuť!

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články