Obyčejné dipy a omáčky se jim už přejedly. Tak použila arašídové máslo. Rodina jen mlaskala a prohlásila ji královnou kuchařek.

1763
Sdílejte

Prsa nebo stehenní řízky nakrájejte na proužky o síle cca 1,5 cm a vložte je do marinády minimálně na 30 minut, nejlépe však přes noc.

Do menšího hrnce dejte všechny přísady na omáčku, kromě limetky. Směs zahřívejte k bodu varu, kdy začne pěkně houstnout. Poté vmíchejte necelou polévkovou lžíci šťávy z limetky, a pokud potřebujete, dochuťte dle svých potřeb.

Maso naložené v marinádě dozlatova ugrilujte. Pokud použijete špejle, namočte je do vody. Potlačíte riziko jejich hoření.

Naložené maso napíchněte na jehly a pozvolna opékejte na grilu, nebo v troubě. Servírujte na předehřátých talířích s arašídovou omáčkou a míchaným zeleninovým salátem.  Dobrou chuť.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články