Malinová(nebo jahodová) roláda, která zastíní ostatní dezerty.Takovou dobrotu návštěvy ještě nejedli !

6875
Sdílejte

2. Bílky ušleháme se špetkou soli dotuha.

3. Žloutky vyšleháme s cukrem a střídavě vmícháme připravené bílky a mouku.

Recept pokračuje na další straně

4. Těsto natřeme na plech vyložený papírem na pečení, vložíme do trouby vyhřáté na 190 °C a pečeme asi 10 minut.

5. Horký plát zavineme a necháme vychladnout. Pak rozvineme, potřeme 2/3 krému a pevně zavineme.

6. Povrch potřeme zbytkem krému a libovolně ozdobíme.Dobrou chuť.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články