Legendární francouzský salát – jemný a nesmírně chutný: Dávám ho i na obložené chlebíčky – návštěvy se nemůžou dojíst !

27721
Sdílejte
Na zálivku: Majonéza a zakysaná smetana ve stejném poměru + 1 lžička dijonské hořčice
Příprava jednoduchého francouzského salátu:
Všechny přísady se se nastrouhají na struhadle. Osolíme, opepříme a smícháme se zálivkou z protlačeného česneku, hořčice, kysané smetany a majonézy. Dochutíme libovolnými bylinkami.
Přejeme vám dobrou chuť! :-)

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články