Legendární francouzský salát – jemný a nesmírně chutný: Dávám ho i na obložené chlebíčky – návštěvy se nemůžou dojíst !

27311
Sdílejte
Potřebujeme:
mrkev – 4 střední kousky
Vejce uvařené natvrdo a vychlazené – 4 menší ks
Tvrdý sýr Ementál – 200 gramů
Česnek – 2 stroužky.
Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články