Pod širým nebem chutná nejlíp. Uvařte si v ešusu a jezte pod hvězdami. Jídlo, které ocení nejen trampové.

1866
Sdílejte

Postup práce

Do ešusu nalijte trochu oleje z tuňáka, na půlkolečka nakrájenou cibuli a orestujte. Přidejte vodu, kostku bujonu dle vaší chuti, bylinky a přiveďte k varu.

Jakmile začne voda vařit, nasypte kuskus, přikryjte a nechte cca 10 minut bobtnat. Poté promíchejte vidličkou, přidejte tuňáka a podle potřeby osolte. Dobrou chuť.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články