Šla na zahradu a postavila tam ohniště. Do kotlíku naházela brambory, buřty a zalila to pivem. Za 20 minut už volala k obědu. Tak toto ještě nejedli!

1926
Sdílejte

Dnes přinášíme tip na jídlo pro všechny romantiky, zálesáky a ty, kteří milují vaření v přírodě. Nad bramborovým gulášem z plotny možná leckdo ohrne nos. Připravte ho v kotlíku na zahradě a uvidíte, že nezbude ani slza. „Psí chlamst,“ jak se bramborovému guláši taky někdy říká, chutná z kotlíku naprosto báječně.

Ingredience 5 porcí

  • 3 cibule
  • 1 polévková lžíce sádla
  • 6 špekáčků
  • 2 polévkové lžíce mleté sladké papriky
  • 1 čajová lžička mleté pálivé papriky
  • ¼ čajové lžičky drceného kmínu
  • 70 g rajčatového protlaku
  • 500 g brambor
  • 1 polévková lžíce majoránky
  • 3 stroužky česneku
  • sůl a pepř dle chuti

 

Pracovní postup

Cibuli nakrájejte nadrobno a nechte zesklovatět na troše sádla. Špekáčky nakrájejte na půlkolečka, přidejte je k cibuli a opečte dozlatova.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články