Šla na zahradu a postavila tam ohniště. Do kotlíku naházela brambory, buřty a zalila to pivem. Za 20 minut už volala k obědu. Tak toto ještě nejedli!

1927
Sdílejte

Hotový „brgul“ ochuťte prolisovaným česnekem, majoránkou a čerstvě mletým pepřem. Servírujte samotné, nebo s chlebem opečeným na ohýnkem. Dobrou chuť.

Pokud máte rádi pikant, přidejte chilli, nebo jiné pálivé koření. Část vody nahraďte pivem. Obyčejný brgul dostane parádní šmrnc.

 

.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články