Nalijte 4 dl mléka do malého hrnce, přidejte 4 lžíce cukru a vanilkový cukr. Nechte vařit.
Zbylé mléko (1 dl) důkladně smíchejte s moukou a potom přidejte do hrnce s vařícím mlékem.
Pokračujte ve vaření na mírné teplotě za stálého míchání, dokud nezhoustne. Nechte vychladnout.
Máslo vyšleháme s práškovým cukrem a smíchejte s vychladlou mléčnou hmotou . Přidejte sušené mléko a promíchejte.
Recept pokračuje na další straně
Na dno formy naskládáme sušenky, které si předtím namočte v mléce. Nalijte část krému a rovnoměrně rozetřete.
Napěchujeme druhou vrstvu sušenek a znovu navrstvěte krém. Opakujte dokud se vám nedojde krém, i sušenky (Sušenková vrstva by měla být poslední).
Odložte do ledničky a nechte ztuhnout několik hodin. Nakonec si připravte šlehačku, potřete vrch dezertu a znovu odložte do ledničky vychladit. Pak už stačí jen nakrájet na kostičky a podávat. Přejeme dobrou chuť!