Když dáte na stůl tuto tečkovanou roládu, vše ostatní půjde do pozadí. Je tak dobrá, že jeden kousek nikdy nestačí !

4605
Sdílejte

3. Na tečky ihned naneseme zbytek těsta a opatrně rozetřeme po celém plechu. Vložíme do trouby a dopečeme při stejné teplotě jako v bodě 2.

Recept pokračuje na další straně

Doba pečení: asi 10 minut

4. Upečený plát ihned vyklopíme na pečící papír posypaný práškovým cukrem. Opatrně odstraníme pečící papír, na kterém se plát pekl, a plát převrátíme tak, aby byly tečky na spodní straně. Plát pomocí pečícího papíru opatrně srolujeme, přikryjeme utěrkou a necháme vychladnout.

5. Na přípravu náplně v míse vyšleháme smetanu se Smeta-fixem, cukrem a vanilkovým cukrem elektrickým ručním šlehačem dotuha. Přidáme gelovou barvu a krátce zašleháme.

Recept pokračuje na další straně

6. Vychladlý plát opatrně rozbalíme, potřeme náplní a poklademe na něj jahody. Srolujeme a odložíme do chladničky. Před podáváním necháme v lednici alespoň 1 hodinu.

TIP:
Trouba musí být důkladně předehřátá, aby se roláda při pečení nevysušila a při rolování nelámala.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články