Když dáte na stůl tuto tečkovanou roládu, vše ostatní půjde do pozadí. Je tak dobrá, že jeden kousek nikdy nestačí !

4615
Sdílejte

Na náplň: 250 ml smetany ke šlehání

1 balíček Smeta-fixu Dr.Oetker

1 zarovnaná PL cukru 1 balíček vanilkového cukru Dr.Oetker

½ balení Barvy gelové potravinářské červené nebo růžové Dr.Oetker

150 g čerstvých jahod

Recept pokračuje na další straně

Postup

1. Na přípravu těsta v míse vyšleháme z bílků elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni tuhý sníh, do kterého ke konci šlehání zašleháme 60 g cukru. Ve větší míse vyšleháme žloutky se 100 g cukru do pěny. Přidáme mouku smíchanou s kypřícím práškem a sníh a metličkou zlehka vymícháme dohladka.

2. Z těsta odebereme 3 PL a vmícháme gelovou barvu. Obarvené těsto naneseme do cukrářského sáčku a na plech vyložený pečícím papírem uděláme tečky. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články