Takovou přípravu bublaniny ještě neznáte. Vzala rebarboru a jahody a nasypala to do těsta. Za 15 minut podávala dezert jako z luxusní cukrárny! Nezbyl ani drobek.

3921
Sdílejte

Bublaniny patří mezi nejoblíbenější letní moučníky. Jsou nadýchané, lehoučké a plné čerstvého sezónního ovoce. Borůvky, jahody, maliny a další dobroty z přírody přímo volají po tom, abyste je přidali do svého oblíbeného moučníku. Dnes vám přinášíme zajímavý tip na jednoduchou ovocno-zeleninovou bublaninu. Jednou ze surovin je totiž rebarbora. Vyzkoušejte ji ještě dnes.

Ingredience na 12 kousků

Těsto

  • 5 vajec
  • 200 g hladké mouky
  • 100 g krupicového cukru
  • 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva

Na ozdobu

  • 200 g rebarbory
  • 200 g čerstvých jahod
  • 1 lžíce skořicového cukru

Na vymazání a vysypání formy

  • máslo
  • hrubá mouka

Pracovní postup

Jahody opláchněte a zbavte stopek, rebarboru nakrájejte na kousky, popřípadě nejdřív oloupejte.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články