Bujarý večírek, nebo jinak příjemně strávená noc? Aby i ráno bylo super, dejte si tuto polévku. Postaví vás okamžitě na nohy!

1744
Sdílejte

Polévky stále mají v našem jídelníčku pevné místo. To je dobře, neboť zvláště ty luštěninové dodávají tělu mnoho důležitých živin. Navíc skvěle chutnají a zasytí na dlouhou dobu. Také jsou šetrné k naší peněžence. Uvařte si třeba vynikající fazolovou polévku podle osvědčeného receptu našich babiček.

Ingredience

  • 1 nožka domácí klobásy
  • 70 g středních krup
  • 300 g velkých fazolí
  • 150 g mrkve
  • 1 kg brambor
  • po 1 svazku petrželové nati a libečku
  • sůl, mletý pepř
  • 5 bobulí pepře, 3 bobkové listy

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články