Bujarý večírek, nebo jinak příjemně strávená noc? Aby i ráno bylo super, dejte si tuto polévku. Postaví vás okamžitě na nohy!

1750
Sdílejte

Pracovní postup

Fazole namočte nejlépe přes noc, nebo aspoň na 2 hodiny do studené vody. Potom vodu vyměňte a dejte fazole vařit spolu se svazkem zelených natí, pepřem a bobkovým listem.

Hned poté, co postavíte na polévku, zalijte kroupy vlažnou vodou. Nechte je máčet, dokud na ně nepřijde čas.

Doba na kroupy nastala, když jsou fazole poloměkké. Nabobtnalé kroupy přidejte k fazolím a vařte dalších 15 minut. Poté přidejte na malé kostky nakrájené brambory a na kolečka mrkev a klobásu. Osolte a opepřete podle chuti. Vařte, dokud zelenina nezměkne.

Před servírováním posypte petrželovou natí nebo pažitkou. Dobrou chuť.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články