Fantastická večeře ze zelí, vajec a mouky: 3 přísady a máte fantastické jídlo !

7052
Sdílejte

4. Na pánvi dáme zahřát trochu oleje.

Recept pokračuje na další straně

5. Navrstvíme zelnou směs a pečeme 4 minuty.

6. Poté pomocí druhé pánve obrátíme a dopečeme i z druhé strany přibližně 4 minuty. Můžeme nechat chvíli přikryté pánví, aby se směs pořádně propekl.

7. Takto upečeme i zbytek směsi. Kromě rychlé verze na sporáku můžete tuto pochoutku připravit i v troubě.

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články