Dva fantastické recepty na jahodové poháry. Skvělé osvěžení v horkých dnech

4225
Sdílejte

1 lžičku citrónové šťávy

2 lžíce medu

1 bal. vanilkového pudingu

Pár kapek rumu (volitelné)

Krém:

200 ml zakysané smetany

250 g jemného tvarohu

Med na slazení podle chuti

1 zralý banán

Recept pokračuje na další straně

Postup:

400 g ovoce omyjeme, nakrájíme na kousky a dáme rozvařit do hrnce spolu s citrónovou šťávu (případně rozmixujeme). Když začne hmota vřít, přidáme pudink, pár kapek rumu a vaříme pár minut, dokud hmota nezhoustne. Nakonec dosladíme medem.

Banán rozmixujeme s tvarohem, přimícháme smetanu a med. Do sklenic navrstvíme nakrájené ovoce, krém a nakonec ovocný pudink. Podáváme vychlazené.Dobrou chuť.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články