Dva fantastické recepty na jahodové poháry. Skvělé osvěžení v horkých dnech

4289
Sdílejte

Postup:

V mléce rozmícháme mouku, cukr, škrob a přidáme i vanilku a žloutek.

Přendáme na plamen a uvaříme hustý krém – podobné konzistence jako pudink. Do horkého krému vmícháme máslo.

Necháme vychladnout a zatím si nakrájíme jahody.

Recept pokračuje na další straně

A rozmixujeme sušenky.

Do vychladlého krému přidáme smetanu ke šlehání a prošleháme.

Na dno sklenic navrstvíme sušenkovou drť, uložíme kousky jahod, navrstvíme krém.

Na vrch navrstvíme ještě sušenkovou drť.
Dobrou chuť

Recept pokračuje na další straně

Jahodová pochoutka do sklenic


Potřebujeme:

500 g ovoce

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články