Dejte si před spaním pod polštář stroužek česneku: Mnohem lépe se vyspíte a budete nabití energií !

9430
Sdílejte

Česnek je velmi oblíbenou přísadou, která výborně dochutí každé jídlo. Navíc je velmi zdravý a působí jako přírodní antibiotikum. Věděli jste však, že je vhodné dávat si ho i před spaním pod polštář ?

Česnek je vskutku všestranná surovina a opravdu vám pomůže i ve spánku . Česnek obsahuje komplexní uhlohydráty, i proteiny, které zlepšují vaše fyzické výkony, i psychické zdraví. Obsahuje také mnoho vitamínů a minerálů, jako vitamin B, sodík, draslík, hořčík. Pomůže vám s infekcemi a respiračními obtížemi.

Proč si dávat česnek pod polštář?

Je to starý trik našich předků, který se roky využíval pro zvýšení kvality spánku. Je zvláště účinný pro lidi, kteří mají potíže při usínání. Jeho silná aroma je ze začátku výrazná, ale má uklidňující účinek a časem si na ni zvyknete. Česnek pod polštářem zvýší vaši výkonnost následující den , protože má energizující účinky.

Článek pokračuje na další straně

Před spaním můžete také vyzkoušet tento blahodárný nápoj:
Sklenici mléka nalijte do hrnce, přidejte stroužek česneku a nechte sevřít. Nechte vřít 3 minuty, poté odstavte z plotny a nechte mírně vychladnout. Přidejte med podle chuti a vypijte.

Další možnosti jak využít česnek :

Kam dál?

Ve světě se šíří záhadná respirační nemoc podobná covidu. Zdraví lidé končí v kritickém stavu

Nedávná studie ukázala, že se lidem po nákaze covidem snížilo IQ. Jednotlivé mutace měly různé dopady

Téměř zapomenuté nemoci se hlásí v Česku o slovo : Mimo černého kašle i spalničky či svrab

V posledních letech se rakovina stále častěji objevuje u třicátníků. Nádory jsou u nich mnohdy agresivnější

„Epidemie“ srdečních selhání. Do roka po odchodu z nemocnice zemře každý pátý člověk po srdečním selhání, každý čtvrtý se k lékařům vrací do měsíce

Další články