Chutné koláčky, které vypadají jako broskve jsou krémové uvnitř a krásné na pohled. To musíte vyzkoušet !

2614
Sdílejte
5. Ořechové skořápky očistíme a osušíme.
6. Z těsta vyformujeme malé kuličky – s průměrem asi 5 cm. Pak je stisknu na placku a oblepíme ním polovinu olejem natřené ořechové skořápky. Upečeme je při 180 ° C přibližně 10 minut.
7. Po upečení vybíral ořechové skořápky. Poloviny broskví naplníme krémem, vložíme do nich ořech a slepíme.
8. Hotovou broskev namočíme do mrkvové šťávy do poloviny a pak do žluto-oranžového cukru. Druhou polovinu namočíme do salátové šťávy a do růžového cukru. Necháme pár hodin uschnout a ozdobíme jejich čerstvými mátovými lístky. Dobrou chuť!
VIDEO POSTUP : zde

Kam dál?

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

Další články