Chutné koláčky, které vypadají jako broskve jsou krémové uvnitř a krásné na pohled. To musíte vyzkoušet !

6282
Sdílejte
5. Ořechové skořápky očistíme a osušíme.
6. Z těsta vyformujeme malé kuličky – s průměrem asi 5 cm. Pak je stisknu na placku a oblepíme ním polovinu olejem natřené ořechové skořápky. Upečeme je při 180 ° C přibližně 10 minut.
7. Po upečení vybíral ořechové skořápky. Poloviny broskví naplníme krémem, vložíme do nich ořech a slepíme.
8. Hotovou broskev namočíme do mrkvové šťávy do poloviny a pak do žluto-oranžového cukru. Druhou polovinu namočíme do salátové šťávy a do růžového cukru. Necháme pár hodin uschnout a ozdobíme jejich čerstvými mátovými lístky. Dobrou chuť!
VIDEO POSTUP : zde

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články