Chutné koláčky, které vypadají jako broskve jsou krémové uvnitř a krásné na pohled. To musíte vyzkoušet !

2613
Sdílejte
Návod jak postupovat
1. Žloutky oddělíme. Přidáme k nim sůl, cukr, vanilkovou esenci (nebo vanilkový cukr). Potom přidáme jogurt nebo zakysanou smetanu.
2. Mouku prosejeme. Přidáme prášek do pečiva. Kostku másla obalíme v mouce a nastrouháme. Pak je smícháme. Přidáme vajíčkovou směs a vyformujeme těsto. Na desce ho vyhnete a zabalíme do sáčku, ve kterém ho vychladíme. Mezitím připravíme krém.
3. Salko uvaříme ve vroucí vodě. Pak k němu přimícháme mascarpone – ručně nebo mixérem. hotový krém vychladíme.
4. Mrkev nastrouháme a vymačkáme z ní šťávu. Červenou řepu také nastrouháme a vymačkáme z ní šťávu – vložíme je do tkaniny a stlačíme rukou.
Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

Další články