Chutné koláčky, které vypadají jako broskve jsou krémové uvnitř a krásné na pohled. To musíte vyzkoušet !

6262
Sdílejte
Návod jak postupovat
1. Žloutky oddělíme. Přidáme k nim sůl, cukr, vanilkovou esenci (nebo vanilkový cukr). Potom přidáme jogurt nebo zakysanou smetanu.
2. Mouku prosejeme. Přidáme prášek do pečiva. Kostku másla obalíme v mouce a nastrouháme. Pak je smícháme. Přidáme vajíčkovou směs a vyformujeme těsto. Na desce ho vyhnete a zabalíme do sáčku, ve kterém ho vychladíme. Mezitím připravíme krém.
3. Salko uvaříme ve vroucí vodě. Pak k němu přimícháme mascarpone – ručně nebo mixérem. hotový krém vychladíme.
4. Mrkev nastrouháme a vymačkáme z ní šťávu. Červenou řepu také nastrouháme a vymačkáme z ní šťávu – vložíme je do tkaniny a stlačíme rukou.
Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články