Uvařila chřestovou polévku. Rodina se začala tiše plížit ke stolu, protože vůně byla naprosto fascinující. Takovou lahodu ještě neměli!

1755
Sdílejte

Chřest je velice chutná a zdravá zelenina. Ne každý ho zná a lidé často nemají odvahu ho ochutnat. Nebo nemají peníze, protože opravdu dobrý a kvalitní chřest je drahá záležitost.

Určitě však stojí za to si aspoň 1x za měsíc dopřát lahodnou chřestovou polévku. Dodá vám potřebné vitamíny, zlepší funkci ledvin i zažívání a dodá vám pozitivní energii. Pochutnají si i děti, a to už stojí za to ji uvařit.

Bílý chřest je neskutečně lahodná zelenina.

Ingredience 4 porce

  • 500 g bílého chřestu
  • 2 šalotky
  • 1 lžíce másla
  • 1 l zeleninového vývaru
  • 100 ml smetany ke šlehání 30%
  • mletý muškátový oříšek
  • 100 g schwarzwaldské šunky
  • sůl
  • pepř bílý mletý
  • 1 lžička drceného kmínu
  • 1 hrst čerstvého tymiánu
  • 1 bageta

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články