Chcete se dožít 100 let? Lidé, kteří se tohoto věku dožili, doporučují toto!

2145
Sdílejte

Jezte zeleninu ve velkém – Zůstaneme ještě u zmíněného ostrovu Ikaria. Místní se zde stravují velmi zdravě a rozhodně se jim to vyplácí, protože se často dožívají právě věku 100 let. Pokud chcete žít také tak dlouho, jezte mnoho zeleniny. A alespoň dvakrát do týdne si dejte rybu!

Maso jen o víkendu – Mnoho starších lidí si dopřává maso jen o víkendu a to pouze v opravdu malém množství. Jak oni sami tvrdí, porce by neměla být větší než balíček karet. Nezapomeňte také pravidelně konzumovat sóju, čočku a fazole.

Dodržujte pravidlo 80 % –  Pravidlo 80 % je naprosto jednoduché. Pokud při konzumaci jídla budete cítit, že jste na 80 % plní, přestaňte jíst. Zbývajících 20 % je údajně hranice mezi zdravou hmotností a obezitou.

Kam dál?

Po útoku dvou pitbulů zemřelo na jihu Itálie patnáctiměsíční dítě

Evropský parlament schválil novou směrnici, která ukládá výrobcům povinnost opravovat spotřebiče i po uplynutí zákonné záruční doby

Hrůzný případ odhalili strážníci v zahradní chatce v Hluboké nad Vltavou na jihu Čech. Tři zanedbané děti 5, 7 a 8 let měly hlad a myly se v potoce

Další neštěstí u propasti Macocha : Dozorce věznice se zastřelil a skočil dolů

Jaký je současný život Ivy a Mariana Melišových po Výměně manželek. Věkový rozdíl 27 let není znát, rodina se rozrůstá

Další články