Černý les: Nejjednodušší zákusek ke kávičce i na oslavu s dokonalou chutí – číslo 1 pro naši rodinu !

24260
Sdílejte

Vejce rozdělíme na bílky a žloutky. Vaječné žloutky se vyšleháme s cukrem. Potom přidejte mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaovým práškem. Nakonec vmíchejte vyšlehaný tuhý sníh. Těsto navrstvíme na plech 30 × 35 cm, vyložený pečícím papírem. Pečeme při teplotě 170 stupňů, 20 minut – test párátkem.

Na krém uvaříme vanilkový pudink v třešňové šťávě a vodě. Máslo se vyšlehá s práškovým cukrem a vmíchá se do vychlazeného pudinku. Vmícháme i třešně podle chuti.

Recept pokračuje na další straně

Krém můžete vyrobit i jen z třešní, které necháte rozvařit spolu se šťávou a nasedám zahustíte 2 balíky vanilkového pudingu. Já dělám obě verze, máslovou i tuto bez másla.


Šlehačku vyšleháme se stužovači- pudinkový krém navrstvíme na těsto a na vrch rozetřeme šlehačku. Ozdobíme podle vkusu.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články