Černý les: Nejjednodušší zákusek ke kávičce i na oslavu s dokonalou chutí – číslo 1 pro naši rodinu !

7023
Sdílejte

Postup:

Vejce rozdělíme na bílky a žloutky. Vaječné žloutky se vyšleháme s cukrem. Potom přidejte mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaovým práškem. Nakonec vmíchejte vyšlehaný tuhý sníh. Těsto navrstvíme na plech 30 × 35 cm, vyložený pečícím papírem. Pečeme při teplotě 170 stupňů, 20 minut – test párátkem.

Na krém uvaříme vanilkový pudink v třešňové šťávě a vodě. Máslo se vyšlehá s práškovým cukrem a vmíchá se do vychlazeného pudinku. Vmícháme i třešně podle chuti.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Tajemství cukráře na dokonalý Pařížský krém : Zaručeně se vám vydaří !

Fantastické pudinkové pečivo. Dělávám ho nejen na svátky. Stačí jakýkoliv pudink, který máte doma.Je neodolatelné

Úžasně nadýchaný krémový dezert, který se rozplývá na jazyku. Nejlahodnější mléčná pochoutka, která polechtá vaše chuťové pohárky

Zdravý tvarohový pekáč. Stačí jen 4 ingredience a vůbec žádný cukr. Nebudete ho chtít odložit a sníte ho celý na posezení

Škoda,že jsem tento recept neznala dříve. Levné, syté a vynikající jídlo pro celou rodinu z 1 mísy !

Další články