Černý les: Nejjednodušší zákusek ke kávičce i na oslavu s dokonalou chutí – číslo 1 pro naši rodinu !

11948
Sdílejte

Postup:

Vejce rozdělíme na bílky a žloutky. Vaječné žloutky se vyšleháme s cukrem. Potom přidejte mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaovým práškem. Nakonec vmíchejte vyšlehaný tuhý sníh. Těsto navrstvíme na plech 30 × 35 cm, vyložený pečícím papírem. Pečeme při teplotě 170 stupňů, 20 minut – test párátkem.

Na krém uvaříme vanilkový pudink v třešňové šťávě a vodě. Máslo se vyšlehá s práškovým cukrem a vmíchá se do vychlazeného pudinku. Vmícháme i třešně podle chuti.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Líný sušenkový dezert, který potěší všechny zaneprázdněné hospodyňky: Minimální námaha a maximální úspěch !

Nepečené FERRERO kuličky, které každý miluje: Chutnají úplně jako kupovaný dezert z obchodu

Když chci připravit rychlé občerstvení, tento recept mě vždy zachrání ! Tyto sýrové kulky jsou u nás v rodině hitem !

Lahodná zmrzlina BEZ cukru za 1 minutu: Žádná smetana, vejce a můžete ji také na dietě – dělám ji celou sezónu !

Babiččina čalamáda na studeno – nejlepší RECEPT: Žádné zavařování ani vaření! Jde o nejlepší přílohu, jakou znám

Další články