Vzala houby, zasypala je cibulkou a česnekem a zalila to smetanou. Za 15 minut se olizovala celá rodina. Takovou přípravu brambor určitě neznáte!

3247
Sdílejte

 

Ingredience na 1 zapékací mísu

  • 500 g brambor
  • 2 hrsti sušených hub
  • 1 jarní cibulka
  • 1 stroužek česneku
  • 2 snítky čerstvého rozmarýnu
  • 1čajová lžička tymiánu
  • 200 ml smetany
  • 100 g nivy
  • 1 čajová lžička soli
  • 2 polévkové lžíce másla

 

Pracovní postup

Sušené houby namočte na 30 minut do vody. Na pánev dejte 1 polévkovou lžíci másla, přidejte jemně nasekanou jarní cibulku a stroužek česneku a vymačkané houby. Společně restujte asi 5 minut na mírném plameni.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články