Když se vrátila z práce, zůstala jako opařená. Děti jí připravily takovou večeři, o jaké se jí ani nesnilo!

1757
Sdílejte

Pracovní postup

Grilovací brambory dobře očistěte, osušte a rozpulte. Poskládejte je na plech vyloženým papírem řezem nahoru, pokmínujte a pečte, dokud nezezlátne a nenaskáčou pupínky. Doba pečení je závislá na velikosti brambor, takže to může trvat i hodinu.

Než se brambory upečou, nakrájejte slaninu na kostičky a dokřupava ji opečte na pánvi. Zakysanou smetanu vymíchejte s ovčí brynzou na hladký krém.

Jakmile jsou brambory hotové, navrstvěte na ně brynzový krém, posypte kostičkami křupavé slaniny a servírujte se sklenkou lahodného bílého vína. Dobrou chuť.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články