Poslala je pro sedmikrásky. Když je chtěli dát do vázičky, řekla jim, že budou k obědu. Z jídla nezbylo ani sousto!

Sdílejte

Pracovní postup

Brambory uvařte ve slupce, ještě horké oloupejte a nakrájejte na plátky. Cibuli nasekejte co nejvíce nadrobno a přidejte k bramborám.

Připravte zálivku. Vývar zahřejte a přidejte k němu všechny ostatní ingredience. Ještě teplý ho nalijte k bramborám a směs pak nechte prochladnout.

Do vychladlého salátu přidejte olej, nasekané bylinky a ozdobte nakrájenými vejci uvařenými natvrdo. Nakonec posypte květy sedmikrásek. Dobrou chuť.

Tip

Pokud jste milovníci výraznější chuti, přidejte do zálivky lžičku kvalitní francouzské hořčice.

Kam dál?

Nenáročné obložené vepřové kotlety pečené v troubě: Fantastické jídlo, které se hodí na běžný den, i na slavnostní stůl !

Mimořádně lehké a chutné slané pečivo se sýrem. Ideální k vínku, nebo jen tak když dostanete chuť na něco křupavého !

Stačí smíchat jen majonézu a mouku a máte základ na toto skvělé jídlo : Těsto naplňte chutnou kuřecí nádivkou a všichni u stolu se budou jen oblizovat !

Tohle je můj nejoblíbenější dezert : Je lehký, rychlý a super chutný !

Jednoduché, levné a dokonale křupavé hrnkové housky. Chutnají jako od pekaře !

Další články