Borůvková smršť – fantastický rychlý koláč, lepší než zákusek z cukrárny: Takovou dobrotu z tvarohu a ovoce jste už dlouho nejedli !

11723
Sdílejte

Postup:

1. Máslo utřeme s cukrem , přidáme vejce a dobře rozmícháme metličkou. Potom přidáme sezamová semínka a kokos, nakonec vmícháme i prosátou mouku s práškem do pečiva a vypracujeme jednotné těsto.

2. Plech vyložíme papírem , který jsme si zlehka vymastili a na papír rukama navrstvíme těsto.

3. Na náplň si všechny přísady rozmixujeme na jednotný krém , který natřeme na těsto.

4. Borůvky rozvaříme s cukrem a ke konci – když už je směs dostatečně řídká zahustíme kukuřičným škrobem, který jsme si rozmícháme v troše vody.

Recept pokračuje na další straně

5. Borůvkovou směs naneseme na tvarohovou vrstvu.

6. Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů asi 30 minut.

 

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články