Bleskový krémový mřížovník, který zvládnete i bez váhy a mixéru: Stačí vše smíchat a už se peče !

3052
Sdílejte

Na krém:

2 vejce

100 g cukru

1 lžíce hladké mouky

1,5 g vanilky

250 ml mléka

50 g másla pokojové teploty

pomerančová kůra z chemicky neošetřeného pomeranče (nebo esence)

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. V hrnci si připravte krém. Vejce smíchejte s cukrem, přidejte vanilku a mouku a vše spolu vyšlehejte metličkou.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články