Bezové květy nejsou jen krásné, ale i chutné a o léčivých účincích černého bezu se ví už od pradávna. Kromě toho, že si můžete z květů i plodů černého bezu připravit smažené „řízky,“ dá se z květů udělat i báječná marmeláda. Nemusíte se obávat neúspěchu, pokud nemáte s vařením marmelád žádné zkušenosti. Tento recept zvládne každý.
Kam dál?
- Nejlepší moravské koláče pod sluncem ! Jako od babičky.Vydrží krásně měkkoučké celé dny
- Takovou přípravu kuřete ještě neznáte! Famózní česneková krustička zachutná i tomu nejmlsnějšímu. A hotovo máte za 30 minut!
- Vynikající a velmi jednoduché občerstvení z brambor: Toto jídlo je tak dobré, že všichni sousedé chtějí recept !
- Luxusní pierogi s neobvyklou nádivkou, která vás svou úžasnou chutí dostane!