Zapomeňte na diety, říkají vědci: Jezte špagety jako krásná Audrey Hepburn a zhubnete ! Špagety al pomodoro s bazalkou a parmazánem.

1711
Sdílejte

1.Špagety uvařte al dente.

2. Na pánvi s olejem opečte nadrobno nasekanou cibuli i česnek. Přidejte nakrájenou mrkev, celer, chvíli poduste. Poté přidejte rajčata z konzervy, bazalku a vařte dalších 45 minut. Omáčku odstavte a nechte dalších 15 minut, aby se pospojovaly všechny její chutě.

3. Horké špagety přeložte na velkou servírovací mísu. Polijte jejich omáčkou, posypte strouhaným parmazánem a lístky bazalky.Dobrou chuť.

 

 

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články