Vynikající bezlepkový kakaový dort se smetanovým krémem a mandarinkami

2424
Sdílejte

2 smetany na šlehání
1 zakysaná smetana
1 tvaroh
100 g cukru
2 ztužovače šlehačky
mandarinky

Postup:

1. Směs na bábovku smícháme s holandským kakaem, vejci, olejem a vodou (nebo mlékem). Poté šleháme asi 4 minuty.

2. Nalijeme do vymazané a moukou vysypané dortové formy a pečeme na 160 °C asi 40 minut, dle zkušeností s vlastní troubou. Propečení odzkoušíme párátkem.

3. Do téměř vyšlehaných šlehaček s cukrem přidáme 2 ztužovače a vyšleháme do tuha.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články