Velká předpověď na 7 let pro všechna znamení zvěrokruhu. Umožní vám se předem připravit

53034
Sdílejte

V březnu se Uran definitivně přesunul do znamení Býka a setrvá v něm dalších sedm let. Nastal tedy čas velkých přeměn v životě každého člověka. Ke změnám dochází nejenom v osobním životě lidí, ale také v jejich pracovní kariéře. Změny budou velmi pravděpodobně souviset také s financemi.

Uran je planetou svobody, planetou rychlých, spontánních rozhodnutí a jisté nepředvídatelnosti. Býk naproti tomu je znamením velmi usedlým, pevným a konzervativním. Mohou si vůbec rozumět? Jak se toto postavení projeví v osudech zrozenců jednotlivých znamení? Astrologové hovoří o posílení zemského živlu, o snahách o větší stabilitu a o zemitosti. Podívejte se, na co byste se měnili připravit.

Beran

Beran, ohnivé znamení. Spontánní, temperamentní a poněkud sebestředné. Jestliže jste, Berani, dlouho usilovně pracovali, můžete se právě teď chystat ke sklízení plodů své práce. Uran do vašeho života vtrhne jako bouře a přinese vám úspěch a peníze.

Tato planeta pro vás udělá to vůbec nejpříjemnější – zbaví vás pout každodenní pracovní povinnosti a postrčí vás směrem k tomu, co děláte ze všeho nejraději. Takže se konečně dočkáte – práce vám bude zábavou i dobrým zdrojem financí.

Býk

Také realistickým a spolehlivým Býkům dokáže Uran převrátit život vzhůru nohama. Pokud jste už dávno chtěli začít vést život znovu od začátku a nemohli jste se stále odhodlat, je tohle období vaše velká šance!

Taková šance se neobjevuje příliš často, buďte tedy rozhodní a popadněte příležitost za pačesy s veškerou svojí silou. Dokážete na svůj život pohlédnout docela novýma očima, možná začnete cestovat a zkoumat dosud neobjevené horizonty. Připraveni buďte na všechno. Bude to zábavné, bude to vzrušující a hlavně v tom bude mnoho příležitostí, jak zlepšit svůj život a dostat ho na úplně novou úroveň.

Blíženci

Pokud chcete zapomenout na veškeré životní křivdy, nesnáze, nedobré vzpomínky, pokud chcete shodit tísnivá pouta, která tolik bránila vaší přirozené pohyblivosti a zvídavosti a až doposud vám nedovolovala svobodně se pohybovat, je Uran na vaší straně a pomůže vám se toho zbavit.

Uran je planetou, která vám dodá sílu a palivo k tvůrčímu i osobnímu rozmachu. Můžete se pustit do čehokoli. Můžete se vydat cestou duchovní očisty a růstu. Možná začnete praktikovat meditaci, možná věnujete více pozornosti sportu. Může vás zaujmout i samostatné podnikání. V každém případě vám Uran bude pomáhat. Nepromarněte vhodnou chvíli!

Pokračování na další straně

Rak

Kam dál?

Dubnový úplněk, nazývaný také jako „rašící úplněk“, přinese značné změny pro mnohá znamení zvěrokruhu

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Další články