Velká předpověď na 7 let pro všechna znamení zvěrokruhu. Umožní vám se předem připravit

52951
Sdílejte

Pro vás, milí Raci, je právě tohle období jako stvořené k tomu, abyste se kolem sebe pozorně rozhlédli. Využijte své vrozené citlivosti a hluboké intuice. Jste si jisti, že vaše okolí je právě takové, jaké vám vyhovuje? Jaké potřebujete? Máte dost prostoru k seberealizaci? Chápou vaši nejbližší vaše city? Jste spokojeni se životem? Sami se sebou?

Zamyslete se nad tím. Uran v Býku Rakům přeje. Vypadá to, že jste jen krůček od splnění svého snu – stačí už jen docela málo. Pracujte na sobě a nebojte se změnit okruh lidí, s nimiž se stýkáte. Nebojte se vykročit úplně novým směrem. Toto období je pro vás slibné a podporuje vaši snahu dosáhnout nových výšin.

Lev

Ohniví, autoritativní a rozhodní Lvi mohou očekávat změny v práci.Bohužel ne jen ty dobré. Na druhou stranu vás to přivede k přehodnocení vlastních priorit, což samo o sobě je dobrá věc. Vám v tomto období nakonec umožní zaujmout pevnější životní postoje a získat to, co vám po zásluze náleží.

Možná zvolíte novou životní cestu,a to cestu veskrze úspěšnou. Zbavíte se škodlivých návyků a vrhnete se na plnou seberealizaci. Lvi jsou prostě úžasní a toto období jim umožní to všem znovu předvést.

Panna

Panny jak známo stojí vždycky nohama pevně na zemi. Nicméně však v tomto období je čeká mnoho cestování, a to nejenom z osobního zájmu, ale také v souvislosti s pracovními povinnostmi. Mnoho času věnují svojí kariéře, a bude to čas investovaný úspěšně, protože Panny pozvednou výrazně svoji profesní úroveň i postavení.

Vaše vrozená láska k učení dojde v tomto období vydatného naplnění. Čeká na vás celý poklad nových vědomostí a zajímavých znalostí. Se svou příslovečnou pečlivostí je také všechny záhy dokážete uplatnit.

Pokračování na další straně

Váhy

Vzdušné znamení Vah může očekávat výrazné a pozitivní finanční změny. S největší pravděpodobností získáte peníze z dědictví nebo od někoho blízkého. Období Urana v Býku pro vás bude obdobím jisté životní křižovatky. Vzhledem k vašemu vrozenému založení pro vás nebude těžké důkladně promyslet všechny možnosti. Buďte vnímaví a pozorní a nepochybně se rozhodnete správně. Může to být rozhodnutí ovlivňující celý váš příští život. Výhodou je, že hvězdy jsou na vaší straně.

Štír

Osobní vztahy jsou pro Štíra jako vodní znamení velmi důležité. A zdá se, že období Uranu v Býku Štírům přinese změny v osobním životě. Jejich povaha závisí především na Štírech samotných. Od přírody je jim dána velká citlivost a jistě ji dokáží využít ve svůj prospěch.

Je dost možné, že uzavřou sňatek, nebo podepíší pracovní smlouvu zcela zásadního významu. Pokud už žijí v partnerství, se kterým nejsou spokojeni, měli by využít období nakloněného změnám a z neuspokojivého vztahu odejít.

Kam dál?

Andělé vám posílají čísla, a snaží se na ně upozornit. Tato takzvaná andělská čísla se mohou objevovat na nejrůznějších místech a to…

Další magické datum 24.4 2024 se blíží. Co nás čeká…

Horoskop zdraví na měsíc DUBEN 2024. Býk pečuje o svá střeva, Váhy zase o psychické zdraví

Velký horoskop na DUBEN : Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

Jaká jste osobnost podle měsíce narození: V lednu se rodí paličáci, v červnu romantičtí žárlivci

Další články