Upekla bublaninu. Rodina se jen ošklíbla. Jakmile však ochutnali jediné sousto, zmizel celý plech během pár minut.

1872
Sdílejte

Třešně vypeckujte. Pokud jsou velké, tak rozpulte. Malé nechejte vcelku. Rozprostřete ovoce na těsto a vložte pekáč do předehřáté trouby. Pečte na 180 °C po dobu asi 30 minut.  Hotový koláč nechejte asi 15 minut vychladnout, servírujte posypané moučkovým cukrem.

Náš tip

  • před pečením pospejte žmolenkou (drobenkou), na kterou si smíchejte 100 g másla nebo hery, trochu hrubé mouky a stejné množství krystalového cukru, hmotu se snažte nadrolit na kousky, nespojujte se dohromady

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články