Tvarohová bublanina s jahodami, lehká jako pírko: Za minutku připravena, měkoučká a chutná božsky !

8153
Sdílejte

Jahody – umyté a nakrájené

Recept pokračuje na další straně

 

Postup:

Piškot připravíme velmi jednoduše. Vejce vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, mléko a nakonec vmícháme sypké přísady – prosátou mouku, prášek do pečiva a vymícháme jednotné těsto. Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech nebo plech vyložený pečícím papírem.

Na náplň si jednoduše utřeme tvaroh s cukrem a navrstvíme na piškot. Uložíme i kousky jahod a dáme péct. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů asi 30 minut, nebo dokud jsou okraje koláče růžové.Dobrou chuť

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články