Jak pohostíte malé gurmány na narozeninové oslavě? Připravte jim šarlotky! Určitě jich mějte víc, protože jedna stačit nebude.

Sdílejte

Jahody rozmíchejte s cukrem a zašlehejte do mascarpone (nebo do tvarohu). Až začne chladnoucí želatina želírovat, vmíchejte do ní mascarpone s jahodami a šlehačku. Důkladně promíchejte a naplňte piškotové formičky. Vložte do chladničky a nechejte alespoň 3 hodiny ztuhnout.

Potom šarlotky opatrně vyndejte z forem a umístěte na dezertní talířek. Ozdobte kopečkem tuhé šlehačky a posypejte lentilkami.

Kam dál?

Tajemství cukráře na dokonalý Pařížský krém : Zaručeně se vám vydaří !

Fantastické pudinkové pečivo. Dělávám ho nejen na svátky. Stačí jakýkoliv pudink, který máte doma.Je neodolatelné

Úžasně nadýchaný krémový dezert, který se rozplývá na jazyku. Nejlahodnější mléčná pochoutka, která polechtá vaše chuťové pohárky

Zdravý tvarohový pekáč. Stačí jen 4 ingredience a vůbec žádný cukr. Nebudete ho chtít odložit a sníte ho celý na posezení

Škoda,že jsem tento recept neznala dříve. Levné, syté a vynikající jídlo pro celou rodinu z 1 mísy !

Další články