Salát šeřík: Když ho položíte na slavnostní stůl, na ostatní jídlo se hned zapomene – vypadá i chutná úžasně !

1984
Sdílejte

Jak na to?

Vejce uvařené natvrdo rozdělíme na bílky a žloutky. I bílky i žloutky si nastrouháme na struhadle.

Bílky rozdělíme na dvě poloviny a jednu nabarvíme ve šťávě z červené řepy. Nyní se pustíme do zdobení.

Celou plochu salátu posypeme strouhanými žloutky a uložíme listy petrželky – ty tvoří stonek.

Pokračování na další straně

Z nabarvených bílků uděláme fialové květy šeříku az nebarvených bílé. Pomáháme si lžičkami a vidličkami, kterými tvaruhejeme květiny přímo na salátu.

Návod na vytvoření zdobení – jako základ můžete použít jakýkoliv salát!

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články