Vykostila makrelu a rozmixovala ji s máslem. Za 15 minut servírovala luxusní pomazánku, jako neseženete v žádné studené kuchyni!

1997
Sdílejte

Čisté rybí maso vložte do mixéru. Přidejte hořčici, česnek, cibuli, máslo a ramu. Vymixujte dohladka, dosolte a opepřete podle chuti. Podávejte s čerstvým pečivem.

Náš tip

  • kromě masa přidejte také nahnědlé kousky rybího tuku, je velmi zdravý. Obsahuje totiž vitamín D a nenasycené mastné kyseliny

 

Kam dál?

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Další články