Vykostila makrelu a rozmixovala ji s máslem. Za 15 minut servírovala luxusní pomazánku, jako neseženete v žádné studené kuchyni!

1995
Sdílejte

 

Ingredience

  • 1 větší uzená makrela
  • 1 polévková lžíce hořčice
  • 3 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 50 g másla
  • 2 polévkové lžíce ramy
  • sůl, mletý černý pepř

Pracovní postup

Cibuli a česnek najemno nakrájejte. Makrelu řádně vykostěte. Odlomte hlavu, odstraňte páteř a žebra. Maso rozdělte na malé kousky a z nich pečlivě odstraňte všechny kosti.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články