Řízky na maďarský způsob : Geniální papání – masíčko je měkoučké, šťavnaté a fantasticky chutné !

31313
Sdílejte

Pokračování na další straně

3. Pečeme asi 30-40 minut, aby řízky nasákly vývar.

4. Když jsou řízky měkké, přendáme je do čistého pekáče, přikryjeme alobalem a necháme ještě chvíli dojít.Řízky jsou šťavnaté, měkoučké a hlavně vynikající. Když řízky vybereme z vývaru, můžeme je klidně uložit i na předvařené brambory, nebo dokonce leče (odzkoušeno a je to výborné).

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články