PĚT TIBEŤANŮ – cvičení, které dodá mládí, zdraví a vitalitu: cviky, díky kterým posílíte celé tělo během 10 minut !

14516
Sdílejte

Sice do začátku prázdnin zbývá už jen pár dnů, začít se cvičením není ale nikdy pozdě, nemyslíte? Také ovšem chápeme, že ne každý z nás má čas chodit do posilovny, a proto jsme si pro vás připravili seznam 5 cviků, které můžete dělat v pohodlí domova. Navíc jsou opravdu velmi účinné.

Existuje mnoho cvičení a tréninkových sestav. Jednou z nejúčinnějších vůbec je jednoznačně staré cvičení zvané – “ 5 Tibeťanů „. Starodávná technika tibetských mnichů nejen posílí všechny svaly, ale také pomáhá celkovému zdraví a zlepšuje tělesnou sílu.

Proč se vyplatí začít v každém věku

Jde o sestavu cviků, kterou vymysleli staří tibetští mniši. Říká se, že právě díky ní si zachovávaly do vysokého věku pevné zdraví, mládí a vitalitu. Cvičení není to přehnaně náročné a potřebujete k tomu jen podložku a půlhodinku času. Kromě fyzické kondice podporuje toto cvičení i psychickou zdatnost – zlepšuje soustředění, odbourává napětí, stres a pomáhá i při problémech se spánkem . Ukážeme vám, jak si zacvičit 5 Tibeťanů i v pohodlí domova.

Článek pokračuje na další straně

Přesněji se jedná o tibetské cviky, které jsou známé již po celém světě, ovšem u nás ještě tolik popularity nezískaly a je to velká škoda, protože právě těchto pět jednoduchých cviků vám zajistí, že rozhýbete a posílíte každý sval v těle.

První cvik

Kam dál?

Dnešní generace je vyčerpaná aneb když je nedostatek spánku

Pití kávy ve špatný čas může způsobit únavu, hrozí i anémie

Zákaz amalgámu se uspíšil. Plně hrazené plomby pro dospělé už nebudou

První úmrtí na záškrt po 55 letech. Není to banalita, tato nemoc umí udusit miminko i dospělého

Újma po očkování proti covidu? Odpovědnost by měl nést výrobce, říká Válek

Další články