Nejlepší vepřová krkovice na pivě. Když jsem ji vytáhla z trouby, každému se sbíhaly sliny

17387
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Postup:

1. Krkovičku nařežeme na pláty, osolíme, opepříme kořením na vepřové maso. Já jsem použila hotovou marinádu na krkovičku. Nechala jsem 1 hodinu odstát. Mezitím jsem si nařezala cibuli a vložila jsem ji do pekáče a podlela olejem.

2. Na ni jsem potom ukládala krkovičku, přikryla druhým pekáčem a vložila do trouby na 15 minut při 200 ° C. Z bujónu a 2 dl vody jsem si připravila zálivku, kterou jsem maso podlela. Dusilo se dalších 15 minut. Pak jsem ho polela pivem a nechala jsem ho dusit 20 minut stále zakryty. Posledních 20 minut maso odkryjeme a dopečeme.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články