Nejlepší vepřová krkovice na pivě. Když jsem ji vytáhla z trouby, každému se sbíhaly sliny

9212
Sdílejte

Velmi oblíbeným kusem vepřového masa je krkovice, nacházející se na krku vepře. Je poměrně dost prorostlá tukem. Má lehce načervenalou barvu a je chuťově dost výrazná a šťavnatá. Jen málokterý druh masa nabízí tak širokou škálu kulinářského využití jako právě vepřová krkovice. Její častá konzumace se příliš nedoporučuje lidem bojujícím s vysokým cholesterolem, vepřové maso je totiž bohaté na vitamin B1, který pomáhá posilovat nervový systém a odbourávat sacharidy.

Kam dál?

Oříšková pochoutka s čokoládovým krémem a sušenkami. Jednoduchá a rychlá příprava

Famózní rychlé koblížky s jednoduchým krémem, který není nutné vařit !

Bleskově rychlé tiramisu do sklenice s tou nejlepší chutí – hotové za 15 minut !

Nebaví vás dělat klasickou omeletu ? Udělejte si tento bramborový koláč z jedné pánve.Pochutná si na něm celá vaše rodina !

Rychlý dort “uragán”: Recept pobláznil celou rodinu – ostatních dezertů si nikdo ani nevšiml, každý chtěl jen tohle !

Další články