Nejlepší moravské koláče pod sluncem ! Jako od babičky.Vydrží krásně měkkoučké celé dny

46207
Sdílejte


Posypeme drobenkou a necháme na teplém místě an 10 minut kynout. Pečeme v troubě předehřáté na teplotu 180 ° C asi 20 minut.
Jako od babičky. Koláčky jsou výborné, těsto měkké i na druhý den, pokud z nich něco zbyde. Dobrou chuť.

Kam dál?

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Velikonoční jogurtové muffiny à la sázená vejce upečete bez vážení a chutnají naprosto famózně

Dokonalé pečivo: Vypracujte šťavnaté těsto s jogurtem, poté je naplňte špenátem a budete mít tu nejlepší večeři!

Famózní pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník

Rychlý úžasný JABLKOVO-OŘECHOVÝ koláč – vyšleháme a vylijeme těsto na jablka!

Další články